fbpx

Word zelf een social media expert! 

Training // Facebook en Instagram Adverteren

Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten om te gaan adverteren op sociale mediakanalen? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Meld je aan bij onze social media advertising training en leer hoe je een advertentie account voor Facebook en Instagram aanmaakt met daarbij het opzetten van een live campagne. Je gaat dus ook direct aan de slag met jouw eigen account. Hiermee leg je de basis voor adverteren op social media en het opzetten van campagnes.

Wij bieden jou deze training aan omdat je erg veel succes kunt behalen met sociale mediakanalen. Deze training wordt gegeven door social mediaspecialist Martin Eefting.

Je leert:

  • De mogelijkheden van Facebook & Instagram ads.
  • Marketingdoelstellingen omzetten naar de best mogelijke campagnes
  • Strategieën om doelgroepen te targeten
  • Facebook en Instagram ads maken
  • Advertising campagnes opzetten en analyseren met Advertentiebeheer
  • Resultaten sterk verbeteren door A/B testen

Over de trainer

Martin Eefting Freelance social specialistMartin Eefting, eigenaar van GoHashtag, helpt bedrijven met hun tijd mee te gaan op het gebied van online marketing. Via effectieve social media campagnes levert hij die meer zichtbaarheid en betere leadgeneratie opleveren. Aan ervaring heeft hij geen gebrek. Als freelancer heeft hij gewerkt voor het merk L’Oréal  en managet hij landelijke social media campagnes voor de NPO, Belastingdienst en Samsung. Daarnaast werkt hij voor diverse mkb-klanten en bureaus. Martin benadert online marketing als een soort sportieve uitdaging, met als doel om de kosten zo laag mogelijk te houden voor maximaal rendement.

 

Reviews en ervaringen

‘Martin heeft me enorm geholpen tijdens zijn Facebook marketing training. Al enige tijdgebruikte ik Facebook ads voor mijn klanten, inmiddels is er zoveel veranderd en zijn demogelijkheden erg uitgebreid. Na aanleiding van de training heb ik mijn Facebook Ads strategie behoorlijk aangepast. Bedankt hiervoor!’

‘Ik heb bij Martin Eefting de cursus Facebook Adverteren 2.0. gevolgd. Hij heeft veel kennis van het onderwerp en kan de stof op een rustige en deskundige wijze overbrengen. Zijn meerwaarde is dat hij goed kan luisteren naar vragen binnen de groep, goed nadenkt over het antwoord en vervolgens op een heldere manier alles uitlegt. Daarbij controleert hij of iedereen het begrijpt en vat hij het antwoord ook nog eens samen. De hand-out is een handig hulpmiddel als naslag van de cursus.’

Planning

17.00 – 18.00  Ontvangst en warm buffet
18.00 – 21.00
  Facebook & Instagram ads training
21.00 – 21.30  Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Martin en te connecten met de medecursisten.
 

 

 

6

JUNI 2023

18.00 – 21.00 uur

Locatie: 


GoHashtag
Boumaboulevard 87
9723 ZS  Groningen
(Stadion Euroborg)