fbpx

Word zelf een social media expert!

grTraining // Facebook en Instagram Adverteren

Facebook en Instagram zijn natuurlijk alom tegenwoordig. Door te adverteren op deze social media reuzen kun je heel gericht specifieke doelgroepen bereiken en zo nieuwe klanten vinden. Dat is wel bekend, maar simpel is het niet. De manier waarop je de ads-strategie aanpakt bepaalt of- en hoeveel succes je hebt. En tegen welke kosten. Er is een groot verschil tussen promotie van berichten en gericht campagne voeren. Om je effectiviteit te optimaliseren moet je weten hoe adverteren op social media écht werkt. Pas dan kun je opbrengsten en conversie maximaliseren tegen de laagst mogelijke kosten.

Welke tools zijn er om campagnes meetbaar te maken? Hoe analyseer je de resultaten en hoe richt je een succesvolle salesfunnel in? In deze training leer je een plan op te zetten om slim gebruik te maken van het complexe advertentiesysteem van Facebook. Je leert Facebook Pixel en het advertentiebeheer kennen en gebruiken. Hoe je door A/B testen te gebruiken bereik je kosten per resultaat minimaliseert. 

 

Je leert:

  • De mogelijkheden van Facebook & Instagram ads.
  • Marketingdoelstellingen omzetten naar de best mogelijke campagnes
  • Strategieën om doelgroepen te targeten
  • Facebook en Instagram ads maken
  • Advertising campagnes opzetten en analyseren met Advertentiebeheer
  • Resultaten sterk verbeteren door A/B testen

Over de trainer

Martin Eefting Freelance social specialistMartin Eefting, eigenaar van GoHashtag, helpt bedrijven met hun tijd mee te gaan op het gebied van online marketing. Via effectieve social media campagnes levert hij die meer zichtbaarheid en betere leadgeneratie opleveren. Aan ervaring heeft hij geen gebrek. Als freelancer heeft hij gewerkt voor het merk L’Oréal  en managet hij landelijke social media campagnes voor de NPO, Belastingdienst en Samsung. Daarnaast werkt hij voor diverse mkb-klanten en bureaus. Martin benadert online marketing als een soort sportieve uitdaging, met als doel om de kosten zo laag mogelijk te houden voor maximaal rendement.

 

Reviews en ervaringen

‘Martin heeft me enorm geholpen tijdens zijn Facebook marketing training. Al enige tijdgebruikte ik Facebook ads voor mijn klanten, inmiddels is er zoveel veranderd en zijn demogelijkheden erg uitgebreid. Na aanleiding van de training heb ik mijn Facebook Ads strategie behoorlijk aangepast. Bedankt hiervoor!’

‘Ik heb bij Martin Eefting de cursus Facebook Adverteren 2.0. gevolgd. Hij heeft veel kennis van het onderwerp en kan de stof op een rustige en deskundige wijze overbrengen. Zijn meerwaarde is dat hij goed kan luisteren naar vragen binnen de groep, goed nadenkt over het antwoord en vervolgens op een heldere manier alles uitlegt. Daarbij controleert hij of iedereen het begrijpt en vat hij het antwoord ook nog eens samen. De hand-out is een handig hulpmiddel als naslag van de cursus.’

Planning

17.00 – 18.00  Ontvangst en warm buffet
18.00 – 21.00
  Facebook & Instagram ads training
21.00 – 21.30  Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Martin en te connecten met de medecursisten.
 

Locatie

De training vindt plaats in het kantoor van GoHashtag, gevestigd aan de Boumabouevard 87 (Stadion Euroborg) in Groningen. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage. Parkeerkaart wordt vergoed.

 

27

OKTOBER 2022

17.00 – 21.30 uur

Locatie: 


GoHashtag
Boumaboulevard 87
(Stadion Euroborg)
9723 ZS  Groningen