fbpx

Freelance Connect!  

Freelance Connect Groningen

Ben je een freelance professional en lijkt het je leuk om ‘collega’ freelancers te ontmoeten? Wil je jouw netwerk uitbreiden en/of gezellig samenwerken? Dan is de Freelance Connect Dag in Groningen dé plek voor jou! 

Met deze ‘Freelance Connect’, georganiseerd door Sales Marketing Group en GoHashtag, willen we freelancers en huidige experts samenbrengen om te netwerken en lekker samen te werken. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en discussies aan te gaan over freelancen, maar je kunt ook gewoon lekker rustig komen werken. 

 

Wat kun je verwachten op deze Freelance Connect dag?

 

  • Netwerkmogelijkheden
    Ontmoet gelijkgestemde freelancers tijdens deze netwerkdag. Breid je professionele netwerk uit, wissel contactgegevens uit en ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. De Freelance Connect Dag is dé gelegenheid om waardevolle connecties te leggen.
  • Ontspanning en plezier
    Naast het opdoen van kennis en het uitbreiden van je netwerk, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Samen heerlijk lunchen, goede gesprekken voeren en gezellig afsluiten met een leuke vrimibo! 

  • Mogelijkheid om te werken
    Heb je werk liggen wat echt op deze dag nog gedaan moet worden? Geen probleem! We hebben verschillende binnenkantoren waar je gerust gebruik van kan maken. Zo kun je ongestoord toch nog even je calls of andere werkzaamheden uitvoeren!

 

Vanaf 9 uur ben je welkom om lekker op ons kantoor te komen werken. De koffie staat klaar en je kan gaan en staan waar je wil. 

Het is praktisch om je van tevoren aan te melden voor deze dag. Dat kan door middel van onderstaande knop of stuur een mail naar martin@gohashtag.nl

Let’s connect, inspire, and grow together!

 

 

 

14

JULI 2023

9.00 – 16.00 uur

Locatie: 

GoHashtag Boumaboulevard 87 9723 ZS  Groningen (Stadion Euroborg)