fbpx

Freelance connect Groningen!

Ben je een freelance professional en lijkt het je leuk om ‘collega’ freelancers te ontmoeten? Wil je jouw netwerk uitbreiden en/of gezellig samenwerken? Dan is de Freelance Connect Dag in Groningen dé plek voor jou!

Header van de homepage online marketing bureau Groningen GoHashtag

Freelance Connect Groningen

Met deze ‘Freelance Connect’, georganiseerd door Sales Marketing Group en GoHashtag, willen we freelancers en huidige experts samenbrengen om te netwerken en lekker samen te werken. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en discussies aan te gaan over freelancen, maar je kunt ook gewoon lekker rustig komen werken. 

Wat kun je verwachten op deze Freelance Connect dag?

Netwerkmogelijkheden
Ontmoet gelijkgestemde freelancers tijdens deze netwerkdag. Breid je professionele netwerk uit, wissel contactgegevens uit en ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. De Freelance Connect Dag is dé gelegenheid om waardevolle connecties te leggen.

Ontspanning en plezier
Naast het opdoen van kennis en het uitbreiden van je netwerk, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Samen heerlijk lunchen, goede gesprekken voeren en gezellig afsluiten met een leuke vrimibo met bitterballen!

Mogelijkheid om te werken
Heb je werk liggen wat echt op deze dag nog gedaan moet worden? Geen probleem! We hebben verschillende binnenkantoren waar je gerust gebruik van kan maken. Zo kun je ongestoord toch nog even je calls of andere werkzaamheden uitvoeren!

Vanaf 9.00 uur ben je welkom om lekker op ons kantoor te komen werken. De koffie staat klaar en je kan gaan en staan waar je wil. 

Het is praktisch om je van tevoren aan te melden voor deze dag. Dat kan door middel van het formulier hieronder of stuur een mail naar martin@gohashtag.nl

 

6 + 14 =

24

MEI 2024

9.00 – 17.00 uur

Locatie: 


GoHashtag B.V.
Boumaboulevard 87
9723 ZS  Groningen
(Stadion Euroborg)