fbpx

Lage klikprijs, hoge conversies met sea

Adverteren in Google of Bing?

Onze specialisten gaan samen met jou op zoek naar de juiste strategie en het bepalen van de belangrijkste doelstellingen voor jouw bedrijf.
Op basis van deze doelstellingen worden er effectieve strategische campagnes.

De SEA-specialisten van GoHashtag zijn stuk voor stuk allemaal hoogopgeleide mensen die als freelancer of interimmer in de maatschappij bij grote corporates werken of hebben gewerkt. Omdat ze bij deze organisaties gemiddeld 32 – 40 uur per week werken en met grote budgetten, kennen zij de wereld van zoekmachine marketing als hun broekzak.

Heb je momenteel een campagne lopen en ben je benieuwd hoe deze ervoor staat? Wij kunnen voor jou, tegen een gereduceerd tarief, een quickscan laten uitvoeren, zodat je weet hoe je campagne erbij staat en waar de verbeterpunten liggen. Kies je er later voor om je dienst uit te besteden bij ons, dan worden deze kosten in mindering gebracht op je Google Ads pakket.

Wil jij ook graag dat één van de beste Google Ads specialisten zich inzet voor jouw organisatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier voor meer vrijblijvende informatie.