fbpx

Het team; de hashtaggers

GoHashtag is een creatieve groep online marketeers (experts) waarmee wij zowel intern als extern mee samenwerken voor ons online marketing bureau in Groningen. Met jarenlange ervaring in digitale marketing begrijpen we hoe belangrijk het is om contact te maken met klanten door middel van effectieve campagnes.

Onze missie is om klanten innovatieve oplossingen en strategieën te bieden die hen helpen om hun zichtbaarheid te vergroten en hun doelen te bereiken. Wij geloven dat succesvolle marketing voortkomt uit het begrijpen van de doelgroep en het creëren van campagnes die hen aanspreken.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten een positieve ervaring hebben met het werken met ons en de best mogelijke resultaten behalen. Wie wij zijn? Check het hieronder: 

Martin Eefting, eigenaar online marketing bureau Groningen GoHashtag B.V.

MARTIN

Eind-Hashtagger

Mirjam Eefting, profielfoto online marketing bureau Groningen GoHashtag

MIRJAM

Team/finance-Hashtagger

Marianne Eefting, profielfoto medewerker GoHashtag

MARIANNE

Content-Hashtagger

Jordy van der Zee

JORDY

Advertising-Hashtagger

Luuk, mini-Hashtagger van online marketing bureau in Groningen, GoHashtag

LUUK 😉

Mini-Hashtagger 😉 

Ons verhaal door de jaren heen

02
Jul
2015

Het begin...

Logo Eefting Online Marketing
In 2015 richtte Martin de eenmanszaak, genaamd Eefting Online Marketing op. Dit gebeurde bij de Kamer van Koophandel in Emmen. Vanuit het huis in Annen en naast zijn loondienst begon hij aan het ondernemerschap. Eerst in de kleinste slaapkamer van het huis, maar later in een tot kantoor omgebouwde garage.
01
Oct
2020

Rebranding

Logo GoHashtag
Op 1 oktober 2020 werd er afscheid genomen van Eefting Online Marketing en werd GoHashtag de nieuwe naam! De hashtag verwijst naar het vakgebied 'social media', waarin Martin jarenlang actief in is.
Door deze naamswijziging kon het bedrijf zich verder ontwikkelen en vanuit een 'wij-vorm' spreken. Ook straalt het logo meer pro-activiteit en kracht uit.

Opdrachtgevers van het team

Klant GoHashtag - CNV Vakbond
nlgroeit
Logo GoPublic
Klant GoHashtag - Daktechniek Assen
Klant GoHashtag - Snijtech Joure
Klant GoHashtag - Prodos Online
Klant GoHashtag - Hersenstichting
Perron-18
Klant GoHashtag - Bartiméus Fonds