fbpx

Adverteren op Social Media!

Ontdek de kracht van social media marketing. Benut deze kanalen voor jouw bedrijf en merk hoe effectief social media marketing kan zijn voor je business. Of het nu gaat om adverteren op social media of het plaatsen van berichten, wij zorgen voor impact!

Social Media Marketing header

Social Media ‘even‘ erbij doen?

Herken je dit? Naast je bedrijf duik je s’avonds achter je computer in de hoop dat je een geweldige campagne hebt draaien. Je doet je laptop open, maar helaas… 4 likes en 1 comment. Leuk, denk je, maar nog steeds geen sales! Sterker nog, het zijn likes van je familie en vrienden. En dan moet je nog niet eens denken aan al die uren die je erin hebt gestoken om deze prachtige campagne op te zetten.

Wat gaat er niet goed?

Wat er niet goed gaat in dit geval is dat je zonder een strategie adverteert. Zonder strategie kun je een social media kanaal niet leren wat je wilt bereiken. Zonder strategie ben je met hagel aan het schieten in de hoop dat je een keer raak schiet. Zonder strategie is geld als water naar de zee dragen. In dit geval naar Mark!

Alles valt en staat met een goede en juiste strategie. Met een gedegen strategie bereiken we campagnes met het maximale resultaat. Het is de bedoeling met adverteren dat je de juiste advertentie toont aan de juiste persoon op het juiste moment. Wanneer dit optimaal is, gaat Facebook voor jou werken en krijg je het meeste resultaat voor de laagste prijs!

Is Social Media wel relevant voor mij?

Ja, en hier zijn we 100% zeker van. Social media marketing zou, in onze optiek, een vast onderdeel in elke bedrijfsvoering moeten zijn. De reden is dat op Facebook alleen al meer dan tien miljoen accounts zijn, waarvan dagelijks zo’n zeven miljoen actieve gebruikers. En zeker weten dat ook jouw doelgroep zich hier tussen bevindt. Hetzelfde geldt ook voor Instagram. Hier is met name een jongere doelgroep actief tot een leeftijd van ca. 40 jaar, maar ook hier ligt het dagelijks actieve gebruikers op ruim 3,4 miljoen mensen. 

Daarnaast heeft social media het voordeel dat het één van de voordeligste online marketingkanalen betreft. Je kan al beginnen met adverteren voor één euro per dag. Met een relatief klein advertentiebudget kun je daarom op social media kanalen, zoals Facebook en Instagram, al duizenden mensen bereiken. En deze mensen kun je bereiken door een hele gerichte targeting. En dat maakt social media marketing juist zo interessant; voor een klein bedrag jouw doelgroep een boodschap laten zien!

Mariangela De Lorenzo
Mariangela De Lorenzo
Betrokken, enthousiaste ondernemer die meedenkt in het proces én flexibel uitvoert. Dank, Martin!
Gert Bos
Gert Bos
Uitstekende ervaring met Martin. Denkt goed en pro actief mee. Aanrader!
Sietse van Echtelt
Sietse van Echtelt
Kundige en prettige vakmensen. Aanrader om ze je te vragen voor je socials.
Serkan Serin
Serkan Serin
Ik ken Martin al enkele jaren en telkens weet ik hem weer te vinden als ik een spetterende social media campagne nodig heb voor bedrijven. Martin is heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor wie een betrouwbare partner zoekt voor korte of lange duur.
H.A. Rozemeyer
H.A. Rozemeyer
Wederom uitstekend geholpen door GoHashtag! Aanrader.
Yassin Ben Ali
Yassin Ben Ali
Gaat erg professioneel en tactisch voor de klant aan het werk, heb veel met hem samen mogen werken en kan alleen maar zeggen dat het een man is met veel ervaring in zijn vakgebied! Echte aanrader 👍
Jeroen Grinwis
Jeroen Grinwis
Prettig om mee samen te werken! Goede expertise en aandacht voor de klant.
ernst H
ernst H
Heerlijke honing. Eerlijk & heerlijk

Interesse in Social Media? Laat het ons weten of het ook voor jou interessant is.

7 + 14 =