fbpx

Stijg ook naar grote hoogte met seo

Hoger in google terechtkomen?

Achter elke website hoort een goede SEO te zitten. SEO staat voor Search Engine Optimization. Zoekmachines indexeren alle websites op internet en plaatsen deze in de organische (gratis) zoekresultaten.

Uiteraard wil jij hier graag hoog in staan, maar dan moet je wel goed gevonden worden. En daar draait het bij SEO allemaal om. Jouw website zo inrichten dat je goed wordt gevonden.

 

Goed bereid kost even tijd.

Deze spreuk is ons ooit een keer opgevallen in een snackbar. En eigenlijk geldt dit voor alles. Zo ook voor SEO.
Wanneer je website zo wordt ingericht dat deze goed wordt gevonden door de zoekmachines, dan kan dit een tijdje duren. Het is namelijk niet zo dat de wijzigingen de achter de schermen van jouw website direct zichtbaar zijn. De ‘bots’ moeten jouw site eerst weer bezoeken en gaan dan de wijzigingen bekijken en indexeren. Op basis daarvan krijgt je van de ‘bots’ een nieuw plekje in de zoekmachine.

Het voordeel van dit alles is dat dit gratis is. Je hoeft hiervoor niets aan zoekmachines, zoals Google of Bing te betalen. Je komt terecht in de organische zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn altijd gratis en staan onder de betaalde zoekresultaten. De betaalde zoekresultaten (zoekmachine marketing), staan hier altijd boven.

Een combinatie van een goede SEO met zoekmachine marketing (SEA) is ideaal voor de vindbaarheid van uw website. Je zult vaker gevonden en bezocht worden wat uiteindelijk via de site een hogere conversie zal opleveren.